Themafiguren

Bij de Bevers zijn er veel verschillende themafiguren welke in het dorp Hostjietonia wonen. Ken jij er al een paar?

Stuiter

Hi! Ik ben Stuiter. Ga je met me mee naar het dorp Hotsjietonia? Daar wonen leuke mensen en grappige dieren.

 

 

 

   

Fleur en Keet Kleur

Fleur Kleur is de moeder van Keet Kleur. Beide houden ze van creatief bezig zijn. Keet heeft allemaal verf op haar kleding. Voor het dorp maakt zijn de mooiste versieringen. Soms is ze een beetje brutaal of ondeugend. Haar moeder, Fleur, vertelt veel verhalen. Maar of deze ook allemaal echt waar zijn....

Rebbel & Bas Bos

Rebbel en Bas Bos zijn getrouwd. Bas is bijna altijd in het bos te vinden en weet alles over de natuur. Rebbel kletst heel erg veel en weet alles over iedereen. Ze is gek op dieren en verzorgt veel gewonde dieren uit het bos.

 
 

Sterre & Steven Stroom 

Sterre en Steven Stroom zijn broer en zus. Ze wonen samen op een boot. Sterre is altijd in voor een speurtocht of activiteit. Steven is erg actief en kaart lezen vindt hij niet moeilijk. Wel is hij een beetje bang in het donker...

Professor Plof & Rozemarijn

Professor Plof en Rozemarijn zijn getrouwd. Professor Plof heeft de kas in de tuin van hun boerderij ingepikt. Hier kan hij iedereen helpen die een probleem heeft. Ook houdt hij van experimenteren. Rozemarijn houdt van bloemen, planten en koken op haar boerderij. Soms is ze wel een beetje over bezorgd.

   
   

Noa

Noa ziet er een beetje Oosters uit, ze maakt graag nieuwe vrienden. Bij Noa kan je lekker uitrazen of uithuilen. Af en toe is ze wat dromerig. In haar huis liggen overal kussen waar je lekker kunt uitrusten.

Stanley Stekker

Stanly Stekker is de technische man. Hij is gek op cijfers, schema's en berekeningen. Hij probeert overal een praktische oplossing voor te verzinnen. Soms is hij een beetje verlegen. Stiekem is hij een beetje verliefd op Noa.

   

Meer over Hotsjietonia en de themafiguren vind je op de Scouting Nederland website van de bevers.

Binnenkort

vr 26 apr 19:00 - 20:30
Welpen : Scouts en welpen together
vr 26 apr 19:00 - 21:00
Scouts : Ligreto!
vr 26 apr 19:30 - 21:30
Explorers : fotospeurtocht
vr 3 mei 18:50 - 21:15
Scouts : Uitje
vr 3 mei 19:00 - 10:00
Welpen : Overnachten buiten het welpenhol
vr 3 mei 19:30 - 21:30
Explorers : Pionieren
speltakteken stam
(5 - 7 jaar)  (7 - 10 jaar) (10-14 jaar) (14-18 jaar) (vanaf 18 jaar)