Nieuws

Geen kerstbakkenactie dit jaar...

Helaas zullen we dit jaar niet met een kerstbakje of ander kerststuk aan de deur komen voor de verkoop.
I.v.m. de huidige maatregelen tegen het coronavirus is het voor ons niet mogelijk om onze jaarlijkse kerstbakkenactie te organiseren.
Volgend jaar hopen we natuurlijk weer op jullie grote belangstelling. Natuurlijk wensen we iedereen wel alvast fijne feestdagen!!

Kerstgroet
 

Rabo Clubsupport

Net zoals alle voorgaande jaren doen wij ook dit jaar weer mee met de Rabo Clubsupport actie. Heb je nog niet gestemd, laat dan je stem niet verloren gaan en stem op ons!
We zijn te vinden onder 'Achille Ratti Scouting Heeten', je kunt maximaal 2 stemmen op ons inzetten. De stemperiode loopt nog t/m zondag 25 oktober. 
Wie kan er allemaal stemmen? Iedereen die lid is van Rabobank, dus ook de scouts en RSA leden zelf. Ook via de App kun je stemmen. 
Heb je een rekening, maar ben je geen lid? Dit kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/
Vorig jaar hebben we een mooie cheque in ontvangst mogen nemen, maar om dit weer te bereiken zijn we natuurlijk jullie stemmen wel hard nodig (en die van je oma/opa/buren/familie....).
Rabo Clubsupport

 

Scouting staat voor uitdaging!

Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee onze jeugdleden worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. iedere week bieden wij een leerzame en vertrouwde speelomgeving. En ook voor jou! Lijkt het jou leuk om lid van onze club te worden? Op dit moment hebben we bij de speltakken van in de leeftijd van 5 tot 15 jaar nog ruimte voor nieuwe leden. Kom gerust een keer kijken! Meer informatie is te vinden op deze site of te krijgen via .

Meer nieuws

 • Geen kerstbakkenactie dit jaar... 12-12-2020

  Helaas zullen we dit jaar niet met een kerstbakje of ander kerststuk aan de deur komen voor de verkoop. I.v.m. de huidige maatregelen tegen het coronavirus is het voor ons niet mogelijk om onze jaarlijkse kerstbakkenactie te organiseren. Volgend jaar hopen we natuurlijk...

  Lees meer...

 • Rabo Clubsupport 12-10-2020

  Net zoals alle voorgaande jaren doen wij ook dit jaar weer mee met de Rabo Clubsupport actie. Heb je nog niet gestemd, laat dan je stem niet verloren gaan en stem op ons! We zijn te vinden onder 'Achille Ratti Scouting Heeten', je kunt maximaal 2 stemmen op ons inzetten....

  Lees meer...

 • Scouting staat voor uitdaging! 01-03-2017

  Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee onze jeugdleden worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. iedere week bieden wij een leerzame en vertrouwde speelomgeving. En ook voor jou! Lijkt het jou leuk om lid van onze club te worden? Op dit moment...

  Lees meer...

Binnenkort

Geen evenementen